Već šestu godinu za redom Zavod za prostorno uređenje PGŽ organizira Otvorena vrata.

Prenosimo vam njihov dopis

“Kako smo ove godine zbog epidemije coronavirusa spriječeni ugostiti učenike u našim prostorima, selimo Otvorena vrata u virtualni svijet.

Cilj Otvorenih vrata je upoznati učenike s planiranjem i usmjeriti ih na daljnje školovanje na području prostornog planiranja.

Prvih pet godina održavanja Otvorenih vrata Zavoda su bile iznimno posjećene te su se pokazale vrlo korisne kako za učenike tako i za profesore. Prethodnih godina dane Otvorenih vrata Zavoda posjetili su učenici Građevinske tehničke škole Rijeka, Prve riječke hrvatske gimnazije, Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci i gimnazije Andrije Mohorovičića.

Iako ove godine nećemo imati prilike uživo razgovarati s Vašim učenicima, smatramo kako virtualno upoznavanje s prostornim planiranjem može biti korisno za nove generacije učenika te ih zainteresirati za neke od profesija koje rade na izradi prostornih planova. 

Smatramo kako će među učenicima sigurno biti novih planera, te ćemo s njima u budućnosti surađivati na promišljanju budućih izgleda naših gradova.

Srdačno Vas pozdravljam i pozivam da svojim učenicima trećih i četvrtih razreda proslijedite link na našu web-stranicu Otvorenih vrata “

https://zavod.pgz.hr/projekti/Otvorena_vrata_zavoda

Ispitna koordinatorica:

Tanja Turak Mandić

tanja.turak@skole.hr

 

Korisne poveznice:

www.ncvvo.hr

www.postani-student.hr

 

www.studij.hr

 

 

 

 

Skip to content